Είναι τα Esports το μέλλον των διαδικτυακών τυχερών παιγνίων;

Οι αληθινοί παίκτες θα στοιχημάτιζαν σε οποιοδήποτε γεγονός και δεν θα είχαν πρόβλημα να τζογάρουν σε αγώνες που δεν σχετίζονται με τον αθλητισμό. Μέχρι πρόσφατα τα γραφεία στοιχημάτων έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά σε σημαντικούς διαγωνισμούς, δημοφιλή αθλήματα και πρωταθλήματα. Η bet365 Sports προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και κάλυψε πιο αφανή αθλήματα καθώς είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει σε μια ενότητα αφιερωμένη στα στοιχήματα των Esports.

Πρίν απο μερικά χρόνια η ιδέα του στοιχηματισμού σε βίντεο-παιχνίδια έμοιαζε πολύ μακρινή και λίγοι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να στοιχηματίσουν χρήματα σε τέτοιους διαγωνισμούς. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει ριζικά και παιχνίδια όπως το Starcraft και η συνέχεια του, το League of Legends ή το DOTA, ανταγωνίζονται την δημοτικότητα του ποδοσφαίρου σε πολλές χώρες.

Οι παίκτες απο την Ασία ήταν αυτοί που οδήγησαν την βιομηχανία προς τα εμπρός, αλλά καθώς και οι ευρωπαίοι και οι βορειοαμερικάνοι παίκτες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο και χρήματα ακονίζοντας τις δεξιοότητες τους, τα στοιχήματα των Esports μπορεί να γίνει το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Casinowinners