Επεισόδια, χημικά και μολότοφ!

155
ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÌÐÑÏÓÔÁ ÓÔÏÍ <> ( ICONPRESS/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÍÔÏÕÍÔÏÕÌÇÓ )

«Πεδίο μάχης» θυμίζει η ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου. Δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα συνεχίζουν να ρίχνουν περίπου 150 αντιεξουσιαστές, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, κυρίως από τις οδούς Σολωμού, Στουρνάρη και Τοσίτσα, ενώ έχουν στήσει και οδοφράγματα.

Παράλληλα, άλλοι κουκουλοφόροι πετούν βόμβες μολότοφ και μέσα από το Πολυτεχνείο, ενώ η αστυνομία κάνει χρήση χημικών, προσπαθώντας να τους απωθήσει. Η Πατησίων έχει κλείσει μέχρι το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ παράλληλα κλειστοί είναι αυτή την ώρα, όλοι οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου.

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στην οδό Σταδίου, μπροστά από την Παλαιά Βουλή.

Ορισμένα άτομα που βρίσκονται στη συγκέντρωση αριστεριστών και αντιεξουσιαστών προσπάθησαν για δεύτερη φορά να σπάσουν το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ πέταξαν εναντίον τους δύο βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» με ρίψη χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Συλλήψεις και επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Εξαρχείων

Άγνωστα άτομα έριξαν, πριν από λίγη ώρα, δύο βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Από την επίθεση, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε προσαγωγή. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα, στην συγκέντρωση αριστεριστών και αντιεξουσιαστών.