Η μπηχτή του Τσίπρα για τον ΠΑΟΚ στον Τζήκα!

316

Λίγο πριν τις 9:00 έφτασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τη Βόρεια Πύλη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, αλλά και χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους, φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Τον υποδέχθηκε η διοίκηση της ΔΕΘ, ο πρόεδρος Τ. Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος, Κ. Ποζρικίδης.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, η υφυπουργός ΜΑΘ, Κ. Νοτοπούλου, ο αναπλ. υπουργός Οικονομίας, Στ. Πιτσιόρλας, ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαριτολογώντας, στην πρώτη τοποθέτησή του, ο κ. Τζήκας είπε στον πρωθυπουργό: «Με τον νέο εκθεσιακό χώρο θέλουμε να μπούμε στο Champions League!». Για να πάρει… πληρωμένη απάντηση από τον κ. Τσίπρα: «Στο Europa League μπήκατε…», υπονοώντας τον ΠΑΟΚ, του οποίου φανατικός οπαδός είναι ο πρόεδρος της ΔΕΘ.

Ο κ. Τζήκας τον ενημέρωσε για τα σχέδια για νέο εκθεσιακό χώρο και για την αύξηση σε έσοδα και επισκέπτες που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας ότι «κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια». Επίσης, αναφέρθηκε στην προσφορά χρημάτων από τα έσοδα από τα εισιτήρια της ΔΕΘ στους πυρόπληκτους της ανατολικής Αττικής.

ΠΗΓΗ:voria.gr