Κάλεσμα εκλογών από Θεσσαλονίκη

30

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί ανοικτή συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές του κόμματος σε ξενοδοχείο της πόλης.

Λίγο πριν τις 8μιση έφτασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανοικτή συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές του κόμματος που πραγματοποιείται απόψε σε ξενοδοχείο της πόλης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Το «παρών» στην εκδήλωση δίνουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και πλήθος στελεχών και φίλων του κόμματος.

«Χαίρομαι γιατί σήμερα βλέπω εδώ όλη τη Νέα Δημοκρατία παρούσα με έναν κοινό στόχο, να ξανακάνουμε την παράταξή μας κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν», είπε ο κ. Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του και κατόπιν εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του Περιφερειάρχη στην εκδήλωση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι αν λέει ότι θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της θητείας του, όλοι γνωρίζουν ότι το ρολόι χτυπάει αντίστροφα και οι εκλογές δεν θα αργήσουν. Καλώ σε εκλογική ετοιμότητα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε προσωπικά πολλούς παρευρισκόμενους και είχε σύντομες συζητήσεις μαζί τους.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες, τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς, ενώ συμμετείχε και σε συζήτηση με νέους που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ.

Πηγή: voria.gr