Μαυρίδης για ΠΑΟΚ, κλοπή και Πρίγιοβιτς

127

Στο Sport24 μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης και αναφέρθηκε στην λατρεία του στον ΠΑΟΚ, στο περσινό πρωτάθλημα αλλά και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εκδρομές:

“Άστο, δεν θέλω να πω τώρα. Θρύψαλα τα τζάμια στον ηλεκτρικό, αυτό το κομάτι, αυτή η φράση, όχι το υπόλοιπο. Μου τα θυμίζει όλα. Πολύ σπασμένο βαγόνι φίλε. Μου έχει ανοίξει το κεφάλι πολλές φορές, είναι αληθινό το σύνθημα πέρα για πέρα. Ξεκινούσαμε από την Κηφισιά, μέχρι να πάμε ΣΕΦ ανοιγμένα κεφαλιά. Σκεφτόμουν κι έλεγα “τι δώρο τους κάνομμε με αυτήν τη διαδρομή”. Από κάθε γειτονιά έβγαιναν, πράσινοι, κίτρινοι, κόκκινοι. Πράσινο Κηφισιά, κίτρινο Φιλαδέλφεια και μετά την Καλλιθέα κόκκινοι. Αφού κάπου στη μέση τις τρώγαμε από όλους μαζί. Ήταν κομμάτι της εμπειρίας, κατέβαινες και γι’αυτό”.

Για το περσινό πρωτάθλημα:

“Δεν πήρε το πρωτάθλημα γιατί σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός έπεσαν 20.000 χαρτάκια. Ο αντίπαλος επέλεξε να βγει να παίξει μέσα σ’αυτήν την ατμόσφαιρα. Στην πορεία, ένα ρολό βρήκε τον άλλον στον ώμο, στο πρόσωπο, δεν έχω καταλάβει ακόμα κι αποφάσισε να μη βγει να παίξει, χωρίς να τον εξετάσει ένας γιατρός. Τιμωρήθηκα γι’αυτό. Θα μπορούσε εξ αρχής και από τη στιγμή που υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και πετάχτηκαν τόσες χιλιάδες ρολάκια χαρτάκια, να πει ότι δεν βγαίνω να παίξω και όχι να περιμένει να τον πετύχει κάτι, ώστε να δηλώσει τραυματίας.

Απ’αυτό το ματς πήραμε πίσω τους βαθμούς της αφαίρεσης, αλλά δεν πήραμε το ματς, δεν το παίξαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πας σε ένα ματς να κριθεί ο τίτλος. Μέχρι τότε γίνονται λάθη διαιτητικά για όλες τις ομάδες.

Μπαίνει ένα γκολ. Δείχνει ο διαιτητής τη σέντρα; Ωραία. Περνάνε πόσα λεπτά και διαμαρτύρονται. Αλλάζει την απόφασή του. Ο επόπτης έφυγε στη σέντρα και μετά τον φωνάζει. Αν εκείνη τη στιγμή που περιμένεις 33 χρόνια να πάρεις ένα πρωτάθλημα, μπούνε μέσα 100 κάφροι και τα κάνουν λαμπόγυαλο, τι θα τους πεις;

Ξέρεις γιατί δεν μπήκαν; Γιατί μπήκε ο Ιβάν. Το πιστεύω αυτό που σου λέω. Από εκεί και πέρα, το λάθος χωρίζεται. Μπαίνεις, γιατί μπαίνεις; Είναι λάθος. Να κάνεις τι; Να μην μπει ο κόσμος; Ναι, το ακούω, έχεις δίκιο, γιατί ο λαός έχει προϊστορία.

Για τον Πρίγιοβιτς:

“Πω, φίλε, θα πω κάτι και θα φρικάρει όλος ο κόσμος. Αλήθεια σου λέω, δεν μπορώ να τον βλέπω. Δεν μπορώ. Αυτό το κοντρόλ, που δεν μπορεί να την κατεβάσει, δεν μπορώ. Έχει κολλήσει το μυαλό μου. Μπορεί να τα βάζει, χίλια μπράβο του. Βρίσκεται εκεί που πρέπει, το δέχομαι, είναι ικανότητα. Αλλά κάνε μου κι ένα κοντρόλ”.