Μπαράζ συλλήψεων στην Θεσσαλονίκη

178

Σε μάστιγα εξελίσσονται οι κλοπές μέσα σε αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα των τελευταίων ημερών οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλα 4 άτομα για κλοπές μέσα σε λεωφορεία.

Στη μία περίπτωση πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς οι δύο εξ’ αυτών ευρισκόμενοι εντός αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο από επιβάτιδα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, διότι εντός αστικού λεωφορείου στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο από νεαρή.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν το τελευταίο 24ωρο συνολικά (9) άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 26χρονου αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (28) μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (67,7) γραμμαρίων.

Επίσης αστυνομικοί συνέλαβαν χθες (12-01-2018) στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους δύο αλλοδαπούς 17 και 20 ετών, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά (182) πακέτα τσιγάρα και (7) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

πηγή: seleo.gr