Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Γιακουμάκη

22

Νέες σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του αδικοχαμένου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη​, είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα, εστάλησαν στην εκπομπή κάποιες φωτογραφίες με το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίες τραβήχτηκαν λίγο πριν φτάσει ο ιατροδικαστής στο σημείο που βρέθηκε νεκρός. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν ένα νέο στοιχείο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει στην δικογραφία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που εξέτασαν τις φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έχει τοποθετηθεί στο σημείο. Ο μάρτυρας που έστειλε τις φωτογραφίες, αλλά και ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο πλατό, ισχυρίστηκαν πως το συγκεκριμένο κάταγμα είναι πιθανό να μην έχει προκληθεί από επίθεση ζώων.

Μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη, τα ερωτήματα είναι πολλά: Αφού είναι αδύνατον να έχει σπάσει το κόκκαλο από επίθεση ζώων, τότε πώς συνέβη; Υπήρξε εμπλοκή άλλων ατόμων; Είναι εγκληματική ενέργεια; Έπαιξε κάποιον ρόλο το άτομο που φάνηκε στο βίντεο από το βενζινάδικο και πιθανότατα ακολουθούσε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη προς την παραλίμνια περιοχή;