Ο Γιάννης Μπουτάρης και οι… επιλογές του

24

Τις ίδιες επιλογές που έκανε και στο παρελθόν λέει ότι θα έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που προσθέτει ότι πίνει συχνά καφέ με τον μητροπολίτη Ανθιμο μιλώντας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Εξομολογητικός για τη ζωή του στο παρελθόν εμφανίστηκε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης που σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από όσα θα έκανε.

Μιλώντας στη web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τις «κακοτοπιές» που πέρασε είπε ότι: «αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουν και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν».

Είπε ότι τα τατουάζ που έχει είναι «συναισθηματικά» ενώ χαρακτήρισε το σκουλαρίκι του «φυλαχτό».

Στα 75 του χρόνια, νιώθει ακόμη έτοιμος να ξαναπαντρευτεί.

Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα που αφορούν την Θεσσαλονίκη και τα ανοιχτά ζητήματα στην πόλη, ο Γιάννης Μπουτάρης δηλώνει ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης. Για την ενδεχόμενη στήριξη κάποιου κόμματος προς την υποψηφιότητά του, δηλώνει ανοιχτός, αλλά χωρίς ανταλλάγματα.

Επισημαίνει πως αυτό που τον ενοχλεί στην πόλη είναι τα πεζοδρόμια, ενώ παραδέχεται πως παρ’ όλη τη μιζέρια της, δεν θα την άλλαζε με τίποτα.

Τέλος, αναφέρεται και στην αντιπαράθεσή του με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, για τον οποίο είπε ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

πηγή: protagon.gr