«Πιάσαμε τη γιαγιά, για μια καραβιά ναρκωτικά δεν έγινε τίποτα»

574

Αιχμηρό με την Ελληνική δικαιοσύνη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ο Πάτερ Χρήστος, στέλνοντας και το μήνυμα του για την Ανάσταση.

Αναλυτικά:

Για την τιμωρία που επιβλήθηκε στην γιαγιά με τα τερλίκια: «Λύσαμε το θέμα της Ελλάδος. Πιάσαμε την φοροδιαφυγή. Πιάσαμε την γιαγιά. Τι να πω; Υπάρχουν άλλοι από τους οποίους έχουμε όλα τα στοιχεία αλλά δεν κάνουν τίποτα. Ο άλλος έχει μια καραβιά με ναρκωτικά και ακόμη δεν έγινε τίποτα».

 

Για το μήνυμα της Ανάστασης: «Τώρα ξεχνάμε τα πάντα. Αφηνόμαστε στις τρεις μέρες για να γεμίσει η ψυχούλα μας από έναν Χριστό που σταυρώνεται από αγάπη και την κακία των ανθρώπων. Ας αφεθούμε για να ζήσουμε την ελπίδα της Αναστάσεως. Ας τα ξεχάσουμε όλα. Αγάπη, σταυρός, πάθος και μετά όλοι μαζί Ανάσταση. Το μήνυμα της αγάπης είναι ότι ένας Χριστός ανεβαίνει εκεί πάνω από την κακία των ανθρώπων και εκείνος πάνω στον σταυρό ζητά να συγχωρέσει τους ανθρώπους.

 

Πρέπει να έχουμε ελπίδα οι άνθρωποι. Δεν ανεβαίνει για τους δυνατούς, ούτε για τους Αγίους, ούτε για τους Χριστιανούς αλλά βρίσκεται εκεί ακόμη και για την τελευταία πόρνη. Ακόμη και εκείνη την αγκαλιάζει. Όποιοι εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους και μια κοινωνία ολόκληρη κάνουν μεγάλο κακό και θα πρέπει να γονατίσουν πολύ και να προσκυνήσουν για να τους συγχωρέσει. Υπάρχει ελπίδα από δύο μεριές, από τον Θεό και από εμάς. Εάν ενωθούμε όλοι είμαστε παντοδύναμοι».

 

Για την παρουσία του στο χωριό της Σαρακήνας: «Μετά την Ανάσταση θα έχω μαγειρίτσα και 10 αρνιά ψημένα, θα έχουμε πολλά πράγματα, 1000 αυγά και κρασί. Θα υπάρχει γλέντι στο χωριό της Σαρακήνας. Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου».