Σοκ στη Νάουσα – Χαροπαλεύει ποδοσφαιριστής

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες από το γεγονός που συνέβη σήμερα στο γήπεδο της Χαρίεσσας.

Όπως γράφει το kerkidasport, στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με τη Μελίκη, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Πετρίδης, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο από τη Νάουσα.

Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση όσο και από τον αδερφό του προπονητή της Μελίκης, Βασίλη Ντάμτσιο (δουλεύει στο ΕΚΑΒ) που ήταν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νάουσας, με την ευχή όλων να είναι πως θα κερδίσει τη μάχη και θα είναι καλά στην υγεία του, αν και η κατάσταση φαντάζει δύσκολη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το μέλος της ΕΠΣΗ Χρήστο Μουχτάρη, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο Στέργιο Μουρτζίλα βρίσκονται στο νοσοκομείο της Νάουσας, μας μετέφεραν ότι οι γιατροί κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή!

Για την ιστορία, ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που είναι μόλις 17 ετών και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μεταφέρθηκε από τη Νάουσα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, για να έχει καλύτερη μηχανική υποστήριξη.

Η ΕΠΣ Ημαθίας ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή.