«Υπηρέτες του Ολυμπιακού Αυγενάκης και Νέα Δημοκρατία!»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού αλλά και την επιστολή των «ερυθρόλευκων» στον Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Έχω αντιπάθειςς πολλές στην Αθήνα, ήδη τα “πιστόλια” του Μαρινάκη – δηλαδή οι δημοσιογράφοι του – συνέχως βγάζουν δημοσιεύματα εις βάρος μου. Εμένα δεν με ενδιαφέρει, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν με νοιάζει καν το τι γράφουν τα “πιστόλια” του Μαρινάκη».

Για το τι έχει να πει για τις δηλώσεις Μαρινάκη περί εξυγιάνσης του ποδοσφαίρου:

«Οπως έχει πει ο θυμόσοφος λαός “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί” και αναφέρομαι στον κύριο Μαρινάκη. Εγώ είπα και για την δολοφονική απόπειρα εις βάρος του Τζήλου που κανένας δεν μιλάει. Πέρασαν τόσοι μήνες που εξαφανίζονται οι μάρτυρες, τα βίντεο. Αλλά δεν είναι θέμα Μαρινάκη. ο Ολυμπιακός δεν είναι ο Μαρινάκης, μην κοροϊδευόμαστε. Ή ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Σαββίδης. Έμενα με ενοχλεί η νοοτροπία, ο Μαρινάκης τα πάει καλά με την Νέα Δημοκρατία γι αυτό και όλοι οι βουλεύτες της στη Βόρεια Ελλάδα κάνουν τις πάπιες. Δεν μιλάνε, δεν λαλάνε και μόνο τα 7 χιλιάρικα κοιτάνε. Αυτό είναι το πρόβλημα τους γιατί θέλουν να υπάρχουν στην Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία να κάνει ό,τι θέλει.

Διακτινίζονται οι μάρτυρες του NOOR1, εξαϋλώνονται. Ο ένας πεθαίνει, ο άλλος παθαίνει τροχαίο, αλλός πέφτει στον γκρεμό μετά πέφτει ένας άλλος στην χαράδρα. Έτσι λειτουργεί η Κόζα Νόστρα και δεν αναφέρομαι στον Μαρινάκη αλλά αναφέρομαι γενικά στη μαφία. Όταν έρχονται μάρτυρες εναντίον τους, διακτινίζονται. Εμένα δεν με απασχολεί αυτό, με απασχολεί η βία. Είδατε τα επεισόδια που έγιναν με τους Παναθηναϊκούς και τους Ολυμπιακούς. Συναντήθηκαν και σκοτώθηκαν μεταξύ τους, είναι θέμα αγωγής. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μιλάει που 60 χρόνια έκανε όσα έκανε».

Την επιστολή Μαρινάκη σε Αυγενάκη:

«Είπα ότι ο Αυγενάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι υπηρέτες του Ολυμπιακού. Και του ΠΑΟΚ να ήταν θα το έλεγα. Οι ΠΑΟΚτσήδες ξέρουν οτι μικρός ήμουν ΠΑΟΚ. Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο έντονα, αλλά έχω πει και για τον Σαββίδη ένα σωρό πράγματα. Δεν με ενδιαφέρει ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης η ο Μαρινάκης, αλλά 30-40 χρόνια βλέπαμε την ίδια ιστορία.

Μπήκε το VAR, και καλώς που μπήκε, αλλά γιατί το πολεμούν; Γιατί στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να υπάρχει ακριβοδικία και ισοδικία. Εμένα με ενοχλούν αυτά. Απο την άλλη είναι πολιτικό το θέμα, όχι ποδοσφαιρικό. Ο λάος του Ολυμπιακού είναι πολυπληθής και ο Μαρινάκης τον ελέγχει. Κατέβηκε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά για το λιμάνι. Θέλει να χρησιμοποιεί τον κόσμο του Ολυμπιακού όπως και ο Μελισσανίδης της ΑΕΚ ή ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ για να εκβιάζει τους πολιτικούς. Εμένα αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν. Δεν μπορεί να εκβιάζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ το πολιτικό σύστημα. Δεν μπορεί να έχει εφημερίδες, κανάλια και να εκβιάζει με “πιστόλια” δικά του τον Βελόπουλο να μην μιλήσει. Εγω αύριο η μεθαύριο θα καταθέσω και γραπτή ερώτηση για τον κύριο Τζήλο. Αφου το πάνε έτσι τα “πιστόλια” θα το πάω μέχρι το τέλος εγώ. Εγω είμαι καρφωμένος Πόντιος στο μυαλό, πάω ευθεία. Θα καταθέσω γραπτή ερώτηση γιατί εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Γιατί στην πολιτική δεν είμαστε επαγγελματίες να φοβόμαστε».