Χοντρό «ξεφωνητό» στον Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού για το ντέρμπι του Ηροδότου με την Επισκοπή, δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων!
Άγριο «πέσιμο» από οπαδούς του Ηροδότου δέχθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την Επισκοπή για τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μπήκε στο γήπεδο αρκετά μετά την έναρξη της αναμέτρησης και λίγο αργότερα, περίπου στο 55ο λεπτό δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, που ενδεχομένως να είχαν και τα νεύρα τους βλέποντας την ομάδα τους να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο.

Οι οπαδοί του Ηροδότου (ομάδα που είχε υπερασπιστεί ο Λευτέρης Αυγενάκης πριν λίγα χρόνια στο θέμα του θανάτου του οπαδού του Εθνική Κώστα Κατσούλη στο συγκεκριμένο γήπεδο) καταφέρθηκαν με βαριές εκφράσεις εναντίον του, μπλέκοντας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μάλλον δυσαρεστημένοι από την πολιτική του και τις σχέσεις που έχει με τον Έλληνα εφοπλιστή.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων για να τελειώσει το φραστικό επεισόδιο, το οποίο συνέβη στο Ηράκλειο στην εκλογική περιφέρεια του Λευτέρη Αυγενάκη.

πηγή:sdna.gr