Δώδεκα τραυματίες, μετά από καταδίωξη

20

Δώδεκα Σύροι μετανάστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κατά τη διάρκεια καταδίωξης δουλεμπόρων από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία τους μετανάστες επιβίβασαν σε όχημα τέσσερις λαθροδιακινητές, μεταξύ των οποίων μια 29χρονη, αλλά στον οδικό κόμβο Χρυσούπολης Καβάλας, της Εγνατίας Οδού, «έπεσαν» σε μπλόκο αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος οδηγός, στην προσπάθειά του να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο 32χρονος, ενώ κανένας από τους αλλοδαπούς, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, δεν κινδυνεύει. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αργότερα την 29χρονη και τους υπόλοιπους 2 συνεργούς του (υπηκόους Γεωργίας), ενώ, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο 32χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και πάλι για υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Πηγή : seleo.gr