Ο αθλητισμός της πόλης στο Reworks

Πρόσωπα του αθλητισμού και της Θεσσαλονίκης είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του διεθνούς φεστιβάλ μουσικής Rewroks.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και ο Αρης Γρηγοριάδης φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες προώθησης του Reworks, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ μουσικής της Θεσσαλονίκης, Reworks, φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια και παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα μουσικής μέσα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Μουσικά κύματα, συναυλίες, live εμφανίσεις, εργαστήρια, ομιλίες, δωρεάν δρώμενα, θα παρουσιαστούν μετατρέποντας την Θεσσαλονίκη σε σημείο συνάντησης φίλων της μουσικής και μια εστία καλλιτεχνικής δημιουργίας.

grigoriadis-reworks

Η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει με καλεσμένο ένα σημαντικό καλλιτέχνη. Ο Max Richter θα εμφανιστεί μαζί με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στην επίσημη έναρξη του φεστιβάλ.

Παράλληλα το Reworks συνεχίζει να απαντά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και την επίπτωση της στον πολιτισμό για τέταρτη χρονιά φέτος, με ένα free street stage στην καρδία της πόλης, όπου καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό.