Ο Πύρρος… τραβάει κουπί στην Κατερίνη

52

Τις τρεις τελευταίες ημέρες το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης είχε την τιμή και τη χαρά να έχει κοντά του τον τέσσερις φορές ολυμπιονίκη και βουλευτή Πύρρο Δήμα.

Ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού που συμμετείχε σε τέσσερις διαδοχικές ολυμπιάδες φέρνοντας στη χώρα μας τρία χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο παρακολούθησε από κοντά με ενδιαφέρον τις προπονήσεις του τμήματος κωπηλασίας τόσο στο κανάλι του Λιτοχώρου όσο και στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. ΚΑΤ. στην Παραλία.

Μίλησε με τους αθλητές και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να ασχολούνται με αφοσίωση με τον αθλητισμό, καθώς και με τους προπονητές Γ. Μπικογιάννη και Κ. Φυτοπούλου τους οποίους και συνεχάρη για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχει φέρει ο Ν.Ο. ΚΑΤ στη χώρα μας.

Ακόμη ο Πύρρος Δήμας μίλησε με γονείς των αθλητών και με τον έφορο του τμήματος κωπηλασίας κο Νικολαϊδη καθώς και τον παλιό πρωταθλητή και Β’ Αντιπρόεδρο του Ν.Ο.ΚΑΤ. κ. Καρυώτη και τους έδωσε συγχαρητήρια για την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο τμήμα κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ. ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον πολύ μεγάλο αριθμό νέων παιδιών που ασχολούνται με την κωπηλασία.

Να θυμίσουμε πως από τον Ν.Ο.ΚΑΤ. προέρχονται οι πρωταθλητές Νίκος Κακούρης και Θωμάς Καραμήτρος, που κατέκτησαν την 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος της δίκωπου εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας από τις 6 ως τις 10 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: katerinigoal.gr