Έξω από τα μνημόνια!

64

*** Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες!

*** Η ζωή μας όλη δεν πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο, ελπίζω να συμφωνείτε όλοι σ´ αυτό!

*** Υπάρχει και το μπάσκετ, το βόλεϊ γυναικών, το κατς…

*** Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει και η πολιτική, αλλά μια ματιά που έριξα στο ποιοι μας κυβερνάνε, επιβεβαίωσα ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν χιούμορ…

*** Θα μου πεις τώρα το πήρες γραμμή ρε Σαρανταλήθεια;

*** Τώρα έβαλα να δω όλο το κυβερνητικό σχήμα, ήξερα τους 2-3 προβεβλημένους!

*** Ήξερα τον Αλέξη φυσικά, τον Κοντονή, τον Βασιλειάδη, τον Φίλη, κάποιος μου σύστησε και τον Φλαμπουράρη, ως κολλητό του Μελισσανίδη, που πανηγύριζαν μαζί το (χαχαχαχαχα) πρωτάθλημα…

*** Αυτά πάνω – κάτω!

*** Τελικά υπάρχουν παραπάνω φυντάνια…

*** Ο αγαπημένος μου είναι πάντως ο αθλητισμού, εξακολουθεί!

*** Χρόνια είχαμε να βρούμε υπουργό, που νοιάζεται τόσο πολύ για το ποδόσφαιρο. Κι ας μην το κατέχει.

*** Θα σκάσει ο άνθρωπος αν δεν κάνει την αναδιάρθρωση! Θέλει ρε παιδί μου να μοιράσει λεφτά κι οι πρόεδροι δεν τα παίρνουν! Είναι, δηλαδή, να τραβάς τα μαλλιά σου.

*** Ο άνθρωπος νοιάζεται για το μέλλον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης (αμ, τι νομίζατε;) και θέλει να της προσφέρει ένα ελκυστικό προϊόν για να το πληρώσει με το ταμείο, που έχει και να αυξήσει την τηλεθέαση, αλλά δεν τον νιώθει κανείς.

*** Και το σύστημα που προτείνει είναι απλούστατο! Φέτος 20 ομάδες, μετά 12, μετά θα γίνουν εκλογές θα τις ξανακάνουμε 16, αλλά θα πέφτουν πέντε απευθείας, θα ανεβαίνουν 7 με μπαράζ, ενώ ξαφνικά θα μπορείς από πρώτη εθνική να παίξεις ερασιτεχνικό, χωρίς να το καταλάβεις…

*** Οι 37 τεχνοκράτες, που εισηγήθηκαν τις απλές αυτές αλλαγές, επιμένουν πως έτσι το πρωτάθλημα θα γίνει πολύ ανταγωνιστικό και θα αξίζει τα 50 εκατομμύρια το χρόνο από την ΕΡΤ.

*** Μαζί με το παλιό «Τηλέραμα» θα δίνουν στους φιλάθλους και δυο τόμους τους κανονισμούς για να καταλαβαίνουμε για τι πράγμα παίζουμε!

*** Κι εκτός από τον Περικλή Βασιλάκη, αυτόν τον γκουρού του ποδοσφαίρου, στην Αθλητική Κυριακή θα αποκτήσει μόνιμο στασίδι και μαθηματικός αναλυτής για να μας εξηγεί τι γίνεται με τη βαθμολογία, μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

*** Οι οπαδοί του Άρη δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Μια θα πέφτουν, μια θα ανεβαίνουν…

*** Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες θέλουν να χαλάσουν την χρυσή καρδιά του Γιώργου του Βασιλειάδη…

*** Τους περισσεύουν λεφτά ας πούμε; Είναι πολιτικό το θέμα; Ψηφίζουν Κούλη και φοβούνται την οργή του Κούλη (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ);

*** Σε τέτοια θέματα δεν χωρούν τα πολιτικά. Θυμάμαι μια εποχή που ο Ανδρέας τα μοίραζε, όλοι τα έπαιρναν, δεν έθεταν θέμα κομματικό!

*** Τι ωραίες εποχές εκείνες, ε; Μη μου πείτε ότι δε σας έλειψαν…

*** Τέλος πάντων θέλω να πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θ’ αφήσουμε τον υπουργό να σώσει το ποδόσφαιρό μας, όπως έσωσε και τη χώρα.

*** Μια που θα βγούμε από τα μνημόνια και μια που θα παίρνει ο Κομπότης 5 εκατομμύρια τηλεοπτικά…

*** Θα είναι ζήτημα δυο-τριών εβδομάδων να μας ξαναβάλουν στα μνημόνια…

*** Άμα έχεις σχέδιο…

Σαρανταλήθειας by FORZA