Αντίθετη με την αναδιάρθρωση η Nova!

Κάθετα αντίθετη στα σενάρια περί αναδιάρθρωσης με αύξηση των ομάδων της Superleague εμφανίζεται η Nova, σημειώνοντας πως τα οικονομικά δεδομένα «μάλλον επιβάλλουν περαιτέρω μείωση των ομάδων σε 12».

Τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί διάφορες “φωνές” περί πιθανής αναδιάρθρωσης, ακόμη δε και επιστροφής της Superleague στις 16 ομάδες. Το σενάριο αυτό βρίσκει κάθετα αντίθετο το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των περισσότερων ομάδων, θέτοντας θέμα περαιτέρω μείωσης από τις 14 που συμμετέχουν σήμερα στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν από το κανάλι της Κάντζας:

1. Τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το τηλεοπτικό μέλλον αρκετών από τις 14 ΠΑΕ της Super League 1 και για τη νέα σεζόν, σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι τελείως άστοχες και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση οποιεσδήποτε προτάσεις, σκέψεις και σενάρια που αναφέρονται σε αύξηση των ομάδων σε 16.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
2. Τα οικονομικά δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί στην Ελληνική ποδοσφαιρική αγορά τα τελευταία χρόνια μάλλον επιβάλλουν περαιτέρω μείωση των ομάδων σε 12 αντί για αύξηση τους σε 16, σύμφωνα και με τους ρεαλιστικούς οικονομικούς όρους της αγοράς στην Ελλάδα του 2020.

3. Κατά συνέπεια, μη γνωρίζοντας ακόμα τις συνέπειες του φονικού ιού στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, όσοι ασχολούνται με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχουν πρωταρχικό τους μέλημα την οικονομική επιβίωση του της Super League 1.

4. Πάγια επιδίωξη της Nova παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να έχει αυξημένο αγωνιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον, προκειμένου οι φίλαθλοι να ενδιαφέρονται να το παρακολουθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο του ποδοσφαίρου να μπορούν να αντλούν εμπορικό όφελος από αυτό, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς να χρειάζονται να απλώνουν το χέρι για βοήθεια στον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού.