Επίθεση στον Τουρσουνίδη από την ΕΡΑ Σπορ

1461

Η παρουσία του Γιώργου Τουρσουνίδη στο συλλαλητήριο και η ομιλία του, έγιναν αντικείμενο σφοδρής κριτικής από την ΕΡΑ Σπορ, που έχει μετατραπεί σε ένα απλό αθηναϊκό αθλητικό ραδιόφωνο, που απλά χρηματοδοτείται απ΄ όλους τους Έλληνες πολίτες, και δίνει στον κόσμο το δικαίωμα να πιστεύει, δικαίως ή αδίκως, ότι εξυπηρετούνται συμφέροντα.

Με δεδομένο ότι έχουν παρουσιαστεί πολλά “κρούσματα” τον τελευταίο καιρό, είναι απορίας άξιο αν όλα αυτά γίνονται με την έγκριση της διοίκησης, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της ΕΡΤ.

Σε βραδινή εκπομπή, που παρουσιάζουν δύο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, επικρίθηκε ο Τουρσουνίδης, επειδή είπε ότι “είμαστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις, για την αδικίας εις βάρος της ομάδας μας. Δε θα τους περάσει! Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο“, όπως κάποτε την χώρισαν οι Λαρισαίοι…

Τώρα θυμήθηκαν όλοι ξαφνικά ότι “χωρίζεται η Ελλάδα στα δύο”. Όταν στο Καραϊσκάκη, και σε άλλα γήπεδα της πρωτεύουσας, οι Βορειοελλαδίτες είναι “Βούλγαροι” ή καθυβρίζεται η Μακεδονία, τότε είναι ένα απλό κυριακάτικο απόγευμα και όλοι τους… βαρήκοοι.

Επίσης, στην ίδια εκπομπή δέχτηκε σφοδρή κριτική και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, που έδωσε το παρόν του στο συλλαλητήριο και μίλησε από μικροφώνου στο πλήθος.