Η εφημερίδα του δημάρχου υμνεί… τον δήμαρχο

671

Το διαβάζεις και δεν το πιστεύεις αλλά… ισχύει. Υπάρχει ένα τοπικό Μέσο, η εφημερίδα “Δημότης” που εκδίδει και μοιράζει στο Αργος και τους γειτονικούς δήμους η «Νεολαία Αλλαγής Πορείας».

Πρόκειται για ομάδα που στηρίζει τον δήμαρχο Αργους­ Μυκηναίων Δημήτρη Καμπόσο. Παλιότερα, είχε γράψει ιστορία με το πρωτοσέλιδο “Δήμαρχε, σε ευχαριστούμε” αναφορικά με την ανάπλαση του κέντρου  της πόλης, μια ανάπλαση που θα κοστίσει (εν μέσω κρίσης) 7 εκατ. ευρώ (ο δήμαρχος λέει πως το κόστος έπεσε στα 4,5 εκατ. ευρώ) και αλλάζει προς το χειρότερο (λένε οι δημότες) δια παντός το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ο “Δημότης” κυκλοφόρησε με 16 σελίδες και γύρω στα 100 θέματα, εκ των οποίων τα 90 έχουν φωτογραφίες και θέματα για τον δήμαρχο.

Μπορείτε να τη διαβάσετε on line σε αυτό στο link https://issuu.com/19507/docs/odimotis516/1

Χαρακτηριστικοί τίτλοι;

O αναμορφωτής του Άργους Δ. Καμπόσος”. “Παρέδωσε στους Αργείους την πλατεία ο Καμπόσος και έγινε δεύτερη Ανάσταση”. “Άρθρο Καμπόσου: Veni, Vidi, Vici – Ήλθον, Είδον, Ενίκησα”. “Λαοθάλασσα – Ανάμεσα στις 10 καλύτερες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα αυτή της Μ. Παρασκευής στο Άργος!”.