Η «σπόντα» της Nova για Ολυμπιακό!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα (δείτε εδώ) η Nova εξέφρασε τις θέσεις της για το πρωτάθλημα, την διακοπή και την επανέναρξη αυτού, απευθυνόμενη ουσιαστικά στον… Ολυμπιακό.

Η στάση του συνδρομητικού αλλά και της ΕΡΤ είναι ξεκάθαρη ,αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να διεξαχθεί εμβόλιμα η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απειλώντας μάλιστα με την ενεργοποίηση των ποινικών ρητρών που υπάρχουν στα συμβόλαια τους με τις ομάδες.

Οι 13 από τις 16 ομάδες του συνεταιρισμού ψήφισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 15η αγωνιστική (δηλαδή από εκεί που σταμάτησε), με τον Ολυμπιακό, μαζί με Άρη και Πανιώνιο, να ψηφίζουν κατά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα τράβηξαν το «σχοινί», προσφεύγοντας στο Διαιτητικό δικαστήριο για να ακυρωθεί η απόφαση της λίγκας.

Ουσιαστικά, η θέση που εξέδωσε νωρίτερα η Nova είναι μια «απάντηση» στις κινήσεις του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:« Όπως πάντα, η Nova θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση του πρωταθλήματος και καλούμε τη διοργανώτρια αρχή και τις ΠΑΕ να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση».