Μέγα ηθικό θέμα με τη Nova

Πραγματικά εντυπωσιακό αυτό, που έκανε σήμερα η Nova, που στην ιστοσελίδα της “λογόκρινε” την ανακοίνωση των ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ, που κοινοποιήθηκε στο σάιτ της ΕΠΟ, αποκρύπτοντας το κομμάτι, που αναφέρεται στο περιστατικό, που σημειώθηκε με υψηλά ισταμένο αξιωματούχο της ΦΙΦΑ (σ.σ. Χούμπελ) στο Καραϊσκάκη, το οποίο η ΦΙΦΑ θεωρεί πολύ σοβαρό.

Μετά την κατακραυγή, η Nova διόρθωσε το κείμενο που ανέβασε, και πρόσθεσε και αυτό το κομμάτι της ανακοίνωσης, δημοσιεύοντάς την, πλέον, αυτούσια.

Προκαλεί ωστόσο πολλά ερωτηματικά, για ποιο λόγο το συνδρομητικό κανάλι προσπάθησε να κρύψει από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αυτό το περιστατικό.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι γεννάται ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ, καθώς πρόκειται για ένα κανάλι, το οποίο την επόμενη σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1, πλην φυσικά του ΠΑΟΚ.

Κατά πόσο θα είναι αντικειμενική και σωστή η κάλυψη των αγώνων από ένα κανάλι, που αλλοιώνει μια ανακοίνωση;

Σ΄ αυτή την ερώτηση θα κληθεί να απαντήσει με τις πράξεις του το συνδρομητικό κανάλι, που θα πρέπει να κάνει την κοινή γνώμη να πιστέψει ότι υπηρετεί μόνο την ενημέρωση και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα…