Στα «βράχια» το Mega!

97

Για απόσυρση του Mega από τη διαδικασία της αδειοδότησης και εμπλοκή της προσπάθειας επαναλειτουργίας του κάνουν λόγο πληροφορίες.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβαν οι εργαζόμενοι την Τετάρτη, η προσπάθεια της νέας μετοχικής σύνθεσης δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα της συμμετοχής στη διαδικασία της αδειοδότησης.

Αυτή η ενημέρωση δεν επιβεβαιώνεται ακόμη από την πλευρά των τραπεζών, με τις οποίες οι νέοι μέτοχοι είχαν έρθει πριν λίγους μήνες σε καταρχήν συμφωνία. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Ροδόλφο Μορώνη, η λίστα των υποψηφίων που θα προσέλθουν αύριο έως τις 3 το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΣΡ, διεκδικώντας μία άδεια, θα δημοσιοποιηθεί νωρίς το απόγευμα.

Αρχικά, θα γίνει ένας τυπικός πρώτος έλεγχος των δικαιολογητικών που απαιτούνται εκτός φακέλου και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν τα ονόματα των εταιρειών. Ο κ. Μορώνης έκανε γνωστό πως έχουν συσταθεί επτά ομάδες υποδοχής, οι οποίες αποτελούνται από έναν νομικό, έναν οικονομολόγο, και δύο μέλη του ΕΣΡ.  Κάθε ομάδα θα παραλάβει έναν ή και περισσότερους, εάν χρειαστεί, φακέλους, προκειμένου να προχωρήσει στον έλεγχο και την αποσφράγισή τους.

Η διαδικασία της αποσφράγισης θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το αργότερο ως την ερχόμενη Τρίτη. Θα ακολουθήσει  ο έλεγχος κάθε φακέλου, διαδικασία που θα διαρκέσει από 1,5 έως και 3 μήνες.

Πηγή: reader.gr