Media News

Η ΕΠΟ δυσκολεύτηκε να καταλήξει στον διαιτητή που θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα και την ίδια δυσκολία φαίνεται ότι αντιμετώπισε και ο ΟΤΕ TV, προσπαθώντας να… ορίσει δημοσιογράφο να περιγράψει το παιχνίδι.

Από την ώρα, που τα τηλεοπτικά κανάλια μπαίνουν στη διαδικασία να ακούσουν τη γνώμη των ομάδων για τους δημοσιογράφους τους και για το ποιος θα περιγράψει ένα παιχνίδι, αυτές οι… δυσκολίες είναι φυσικά επακόλουθα. Όπως στρώνει κανείς, κοιμάται.

Τελικώς επελέγη ο Αντρέα Παλομπαρίνι και πρόκειται αναμφίβολα για μια καλή επιλογή. Υπό κανονικές συνθήκες.

Στο μεταξύ, με αφορμή τα εντεινόμενα φαινόμενα παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αρκετά από τα οποία δημιουργούν μάλιστα και το κατάλληλο υπόβαθρο για την προαγωγή βίας στον Αθλητισμό, ο ΠΣΑΤ αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Κάλεσε για συζήτηση την Παρασκευή 04/03 τους διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων και την Δευτέρα 07/03 τους διευθυντές των αθλητικών ιστοσελίδων και αθλητικών τμημάτων ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Ο ΠΣΑΤ προσπαθεί εσχάτως να καταπολεμήσει την καφρίλα που γέμισε τα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά μάλλον είναι αργά για δάκρυα.

Ωραίοι είναι στον Λαγκαδά! Ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ απαγόρευσε στο συνεργείο της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Τάσο Πακλατζή, την είσοδο στο γήπεδο, γιατί -λέει- δεν είχαν άδεια από την ΕΠΟ για να τραβήξουν πλάνα από το παιχνίδι ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης. Ποιους ωφελεί άραγε το σκοτάδι;

Για όσους αναρωτιούνται πως τα LIVE των στοιχηματικών εταιριών είναι τόσο ενημερωμένα, στο γήπεδο υπάρχει άνθρωπός τους, που για ένα μεροκάματο, στέλνει τις πληροφορίες μέσω κινητού τηλεφώνου.

Γιατί αυτή η αναφορά; Γιατί έρχεται το Πανθρακικός – ΠΑΟΚ, στο ΔΑΚ Κομοτηνής τα δημοσιογραφικά θεωρεία δεν είναι μεγάλα και το ένα το έχουν “καβατζώσει” οι “στοιχηματζήδες” με την ανοχή της ΠΑΕ Πανθρακικός. Η Σούπερ Λιγκ και ο ΠΣΑΤ τι λένε άραγε γι΄ αυτά;

Σε φάση περικοπών μπαίνει και το sdna.gr, που μπήκε δυναμικά στον χάρτη της αθλητικής ενημέρωσης στο ίντερνετ, αλλά τώρα πρέπει να μαζευτεί λίγο οικονομικά. Σήμερα, τελευταία μέρα του μήνα, ανακοινώθηκε στους Χρίστο Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Δραγώγια και Μαρία Μαστορέλλη ότι σταματά η συνεργασία τους.

Το sdna φιλοδοξούσε τον τελευταίο καιρό να προχωρήσει και στην έκδοση αθλητικής εφημερίδας, γιατί το πρωτοσέλιδο έχει άλλη χάρη, αλλά δεν εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και το θέμα πήγε στις καλένδες.

Oι δικηγόροι του Άρη και οι παράγοντές του, αποφάσισαν να μην ξανακάνουν δηλώσεις για την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Προφανώς πιστεύουν ότι είναι καλύτερα να μην συντηρείται το θέμα στην δημοσιότητα.

Η Φόρμουλα 1 ξεκινά στις 20 Μαρτίου με το Γκραν Πρι της Αυστραλίας και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητικού θα το παρακολουθήσουν από τη συχνότητα της ΕΡΤ, η οποία έχει συμφωνήσει για να πάρει τα δικαιώματα για το 2016.