Έκλεψαν θερμοσίφωνα από γήπεδο!

21

Έχουμε δει πολλές φορές κλοπές σε γήπεδα, συνήθως αφορούσαν σε αθλητικό υλικό. Αυτό που συνέβη σε ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας μάλλον είναι πρωτοφανές.

Άγνωστοι έκλεψαν από το γήπεδο ενός χωριού κοντά στο Αγρίνιο τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ο οποίος ζέσταινε το νερό στα αποδυτήρια και το εκπληκτικό είναι ότι κάποιοι αθίγγανοι εμφανίστηκαν την άλλη μέρα και ρώτησαν αν μπορούν να πάρουν την μεταλλική βάση που τον στήριζε!

Το ρεπορτάζ είναι από το agrinio-sports

“Εμφανώς απογοητευμένοι αλλά και εξοργισμένοι, οι παράγοντες του Πανοχθιακού όπου εδώ και πολλά χρόνια συντηρούν ολομόναχοι το Δημοτικό γήπεδο των Οχθίων, χωρίς καμία βοήθεια από τον Δήμο Αγρινίου και βάζοντας τις πάντα χρήματα από την τσέπη του και το ταμείο της ομάδος του Πανοχθιακού αλλά και πολλές εργατοώρες προσωπικής εργασίας, δεν ήθελαν να το πιστέψουν.

Ανάστατη είναι όχι μόνο η Ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανοχθιακού αλλά όλο το χωριό μετά τα όσα άσχημα αποκαλύφθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, στο Γήπεδο του χωριού, ένα πραγματικό στολίδι, καθώς κλέφτες το βράδυ τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Αλλά το σπουδαίο είναι ότι το μεσημέρι του Σαββάτου εμφανίστηκε φορτηγό από ρομά και έκανε ερώτηση προς τους παράγοντες του Πανοχθιακού αν μπορούσε να πάρει και την βάση από το ηλιακό και όπως ήταν λογικό έφυγαν από τα Όχθια κλοτσηδόν, ενώ πριν οι παράγοντες είχαν σημειώσει και τον αριθμό Κυκλοφορίας.

Οι παράγοντες του Πανοχθιακού κάνουν έκκληση προς όλους, εάν είδαν ή γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τον Πανοχθιακό, καθώς με τον θερμοσίφωνα αυτό εξυπηρετούνται τρεις ομάδες ο Πανοχθιακός, και η Φλόγα Παλαιομάνινας όπως επίσης και η παιδική ομάδα. Και κάθε αγωνιστική χρησιμοποιούνταν από τους διαιτητές και τις αντίπαλες φιλοξενούμενες ομάδες”.