Έκοψε Τσανδάρη ο Σίλβα

Άρχισαν να σφίγγουν τα πράγματα για τον Φάνη Τζανδάρη, που νωρίς νωρίς συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς, όπως του τα είπαν.

Ο νεαρός πλανεύτηκε απ΄ αυτούς που είχαν συμφέρον να μην μείνει στον ΠΑΟΚ και να πάει στον Ολυμπιακό και σήμερα πήρε την πρώτη κρυάδα, αφού ο Μάρκο Σίλβα τον απέκλεισε από την αποστολή για την Ολλανδία.

Οι ερυθρόλευκοι φεύγουν αύριο για το Ερμέλο της Ολλανδίας για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες και ο Τζανδάρης είναι στους παίκτες, που θα μείνουν στην Αθήνα, κι απ΄ ότι φαίνεται, θα πάει κάπου δανεικός…

Στην  αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι : Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης.

Στην Αθήνα θα παραμείνουν (για… θεραπεία, όπως λέει ο Ολυμπιακός) οι Τζανδάρης, Κολοβός, Μποτία και Γούτας, ενώ αυτοί που δεν υπολογίζονται 100% είναι οι : Ολαϊτάν, Μαρτίνεζ, Γιαταμπαρέ, Μπενίτεζ, Καραμάνος, που θα πρέπει ήδη να ψάχνουν ομάδες.