Έμεινε από προτάσεις, πήγε στη Ρωσία

24

Ο Μπίμπρας Νάτχο αλλιώς περίμενε να του έρθουν τα πράγματα, κι αλλιώς εξελίχτηκαν.

Ο Ισραηλινός, την εποχή που ο ΠΑΟΚ μοίρασε ακόμη χρήματα, έψαχνε μια ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα, ελπίζοντας ότι θα βρει ομάδα στην Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία ή την Γερμανία, αλλά… τζίφος.

Για να μην ξεμείνει και αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αναγκάστηκε ουσιαστικά να αποδεχτεί την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Από Αγγλία δεν είχα ποτέ πρόταση μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Προτάσεις έκαναν οι Χετάφε και Σεβίλλη με την δεύτερη να ήταν σοβαρή. Ωστόσο ο προπονητής δεν έδειξε ότι θέλει πραγματικά να στηριχθεί και να με στηρίξει. Είχα προτάσεις από την Τράπζονσπορ και τρεις ρωσικές ομάδες.

Δεν αγχώθηκα καθώς ήξερα ότι έχω χρόνο. Δεν ήρθαν προτάσεις από Αγγλία και Γερμανία όπως νόμιζα ότι θα έρθουν και έτσι ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ρωσίας για να πάρω πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρώην -πλέον- μέσος του ΠΑΟΚ, εξηγώντας την απόφασή του να επιστρέψει στη Ρωσία.

Ο Νάτχο προσπάθηκε να ρίξει γέφυρες στον ΠΑΟΚ αρκετές φορές, αλλά στην Τούμπα δεν συζητουν πια για τέτοια ποσά, ενώ μέχρι κι ο Τσιστιακόφ προσπάθησε να βοηθήσει να βρει ομάδα στο εξωτερικό (από τις επαφές που έκανε ο… στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ), αλλά δεν βρέθηκε τίποτα.