Έξαλλοι στην Κύπρο με τον Τζαβέλλα!

2637

Η Εθνική μας ομάδα πήρε αυτό που ήθελε χθες το βράδυ στην Κύπρο, κερδίζοντας με 2-1 και πλέον είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου της, η οποία μπορεί να οδηγήσει στα μπαράζ-πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γενικά το κλίμα χθες στην Κύπρο ήταν φιλικό, αφού άλλωστε αγωνίζονταν δύο χώρες που έχουν πολύ στενές σχέσεις μεταξύ τους, ένα έθνος για την ακρίβεια με την ίδια γλώσσα και τον ίδιο Εθνικό Ύμνο.

Οι Κύπριοι πάντως θεωρούν πως υπήρξε μία παραφωνία κι αυτή ήταν η συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα. Όπως αναφέρουν κυπριακές ιστοσελίδες ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της τουρκικής Αλάνιασπορ έβριζε αντίπαλους παίκτες και μάλιστα προς το τέλος του αγώνα, ένας συμπαίκτης του δεν άντεξε… «Ηρέμησε λίγο ρε Γιώργο. Τι είναι αυτά που κάνεις!», του είπε με έντονο ύφος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Η συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στο χώρο των αποδυτηρίων. Ήταν όλοι έξαλλοι. Από τους παράγοντες μέχρι και τους… φροντιστές της Εθνικής μας, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Κύπρο.