Έριξε το γάντι ο Ρικάρντο Κόστα

35

Ένα μήνα εκτός δράσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρίξη συνδέσμων στον αστράγαλο) συμπλήρωσε ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος σε συνέντευξη, που έδωσε, έριξε το γάντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και μιλώνας στο INPAOK έκανε γνωστό ότι είναι έτοιμος να παίξει σε υψηλό επίπεδο και την επόμενη σεζόν και κατέστησε σαφές ότι περιμένει μια πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είμαι αρκετά καλύτερα! Νομίζω ότι θα έχω καλά νέα τον Γενάρη. Τότε ίσως και να μπορώ πάλι να αγωνιστώ! Η εξέλιξη της αποθεραπείας μου πηγαίνει πολύ καλά. Ελπίζω αυτός να είναι ο τελευταίος μου τραυματισμός, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός από πριν και να παίξω στο Champions League τη νέα χρονιά». Φυσικά θέλω να παίξω στο Champions League. Απλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει ο πρόεδρος να μείνω στην ομάδα. Προφανώς και θέλω να μείνω! Νιώθω πολύ καλά εδώ. Απλά ακόμα δεν ξέρω τι σκέφτεται για το μέλλον μου ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος του συλλόγου. Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε στο Champions League. Βέβαια, αυτό θα γίνει μέσω των πλέι οφ, τα οποία είναι σε τέσσερις μήνες  και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος τον Μάιο κλείνει τα 35 του χρόνια.

Σ΄αυτή τη φάση, βέβαια, δεν φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει διάθεση να… σηκώσει το γάντι και να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος μάλιστα ήταν υπ’ ατμόν τον Αύγουστο, αλλά η πλευρά του δεν συζητούσε το ενδεχόμενο να απεμπολίσει το συμβόλαιο ενός χρόνου που είχε ακόμη και φυσικά τα πολλά χρήματα, που θα πάρει από τον ΠΑΟΚ (γύρω στο 1.200.000 ευρώ).