Έφτιαξαν κι άλλον Ηρακλή!

325

Τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργηθεί σύγχυση όσον αφορά στην δημιουργία ενός συλλόγου που όπως φαίνεται προσπαθεί να… γίνει Ηρακλής. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Στίβου του Ηρακλή, φρόντισε με ανακοίνωση του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Το Sportsfeed παραθέτει την ανακοίνωση για την εξήγηση των αυτονόητων. Ότι Ηρακλής είναι μόνο ένας, με έτος έναρξης των δραστηριοτήτων του το 1899, επίσημης ίδρυσης το 1908 και αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της βόρειας Ελλάδας για περισσότερα από 116 χρόνια έχοντας βγάλει αθλητές – Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές καθώς και ήρωες πολέμου. Ας είμαστε λοιπόν λίγο πιο προσεχτικοί όταν επιχειρούμε… καπηλεία.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Ηρακλή.

«Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού και ειδικότερα του κλασικού αθλητισμού.

Στο πρόσφατο (24/4) διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών, έκανε την εμφάνισή του σύλλογος με την επωνυμία ΑΣΣ Ηρακλής ο οποίος έφερε και τα χρώματα και εν μέρει το σήμα του συλλόγου μας.

Ανακοινώνουμε στους φιλάθλους του Ηρακλή και όλης της Ελλάδας και κυρίως σε γονείς και αθλητές ότι ο σύλλογος αυτός, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο οποίος ήταν και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκπροσωπεί τις ιδέες της κυανόλευκης οικογένειας.

Όποια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης επιχειρείται ότι ο σύλλογος αυτός αποτελεί ‘συνέχεια’ του ΓΣ, να είστε σίγουροι ότι θα πέσει στο κενό. Το τμήμα του στίβου, του ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδας υπό την αμέριστη συμπαράσταση του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Ηρακλή, των παραγόντων, των γονέων, των αθλητών του, αλλά κυρίως των χιλιάδων ανθρώπων που αγαπούν αυτό το σύλλογο, θα πρωταγωνιστεί για πολλά ακόμη χρόνια στο στίβο της Ελλάδας, όπως φάνηκε και στην πρώτη φάση διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Οι βετεράνοι στίβου του ΓΣ Ηρακλή στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους τον ιστορικό μας σύλλογο που από το 1908 πρόσφερε τόσα πολλά στη Θεσσαλονίκη και στον ελληνισμό γενικότερα».

Πηγή : sportsfeed