Έχει… ξεφύγει ο Βαρούχας!

Κάθε μέτρο φαίνεται πως έχει χάσει ο, αυτοαποκαλούμενος «καθηγητής» διαιτησίας,  Παναγιώτης Βαρούχας, που δίνει την εντύπωση ότι το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει το «άσπρο- μαύρο».

Μάλιστα για να καταλήξει στο αποτέλεσμα που θέλει, έφτασε στο σημείο να… αγνοήσει την ξεκάθαρη ανακοίνωση της ΚΕΔ που υπογραμμίζει ότι η φάση του γκολ του ΠΑΟΚ στην Λαμία εξετάστηκε από το VAR και δεν εντοπίστηκε καμία παράβαση!

Φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport Fm», ο αυτοαποκαλούμενος «καθηγητής διαιτησίας» υποστήριξε ότι ο διαιτητής έπρεπε να… περιμένει την επιδιόρθωση του VAR!

Η ΚΕΔ βέβαια ενημέρωσε ότι το γκολ ελέγχθηκε κανονικά από το σύστημα, αλλά αυτό μάλλον είναι «ψιλά γράμματα», με τον Βαρούχα να αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Όποιος λέει ότι είναι γκολ ή δεν είναι γκολ, δεν λέει αλήθεια. Ο βοηθός δεν είναι σε σωστή θέση, όπως δεν ήταν και σε προηγούμενη φάση».

Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε στον σχολιασμό του ΟΦΗ- Ολυμπιακός, όταν ο κ. Βαρούχας υποστήριξε ότι σωστά είδε την… κίτρινη κάρτα ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την βιαιοπραγία στο ball boy, υπογραμμίζοντας, κόντρα σε κάθε κανονισμό και λογική, ότι ο διαιτητής δεν έπρεπε να του δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα!