Αγωνία για τις εκθέσεις – παραδοχή των Γερμανών

Tα όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το τέλος του αγώνα, προκάλεσαν μπελάδες στον ΠΑΟΚ, που μόλις ξέπλεξε από την ιστορία με την Ραπίντ Βιέννης (πριν ένα μήνα έληξε η τριετής αναστολή) ήρθε πάλι η ανοησία των λίγων, να δημιουργήσει προβλήματα.

Στο παιχνίδι, σημειώθηκαν δύο περιστατικά.

Το πρώτο είναι η ανοησία των Γερμανών, που στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου άρχισαν να ανάβουν και να πετούν καπνογόνα, ακόμη και στο ασθενοφόρο, που ήταν παρκαρισμένο μπροστά τους, προκαλώντας την αντίδραση οπαδών του ΠΑΟΚ, που άναψαν κι αυτοί κάποια βεγγαλικά.

Για το συγκεκριμένο συμβάν, η Ντόρτμουντ ανέλαβε την ευθύνη, οι αξιωματούχοι της παραδέχτηκαν ότι το λάθος ήταν των δικών τους οπαδών. Μάλιστα, οι παίκτες της Μπορούσια επικρίθηκαν από τον Τύπο επειδή στο τέλος του αγώνα πήγαν στους οπαδούς, και η ομάδα διευκρίνησε μέσω Facebook, ότι πήγαν εκεί προκειμένου να καταστήσουν σαφές σε κάποιους οπαδούς ότι δεν θέλουν τέτοιες συμπεριφορές.

Για τον ΠΑΟΚ, το πρόβλημα αρχίζει με τη λήξη του αγώνα, όταν μερικές δεκάδες μπήκαν στο ταρτάν και στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να φτάσουν στην Θύρα 8 και στους Γερμανούς.

Αυτή η ανοησία καταγράφηκε και το ζητούμενο είναι τι απ΄ όλα είδαν και κατέγραψαν οι παρατηρητές.

Ο Τούρκος παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ κι ο Βορειοιρλανδός παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ, την ώρα της εισβολής των οπαδών στο ταρτάν και στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ήδη στα αποδυτήρια και δεν είδαν τίποτα.

Αντίθετα, ο Μαλτέζος διευθυντής εγκατάστασης, ήταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, και τα είδε όλα. Όταν άρχισαν τα… παρατράγουδα, μάλιστα, φέρεται να φώναξε και τους άλλους δύο.

Τουλάχιστο μέχρι τη 1 τη νύχτα, οι τρεις αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ ήταν κλεισμένοι στο γραφείο, που είχαν στη διάθεσή τους στην Τούμπα, και προσπαθούσαν να συντάξουν τις αναφορές τους.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μια αγωνία γιατί χωρίς σοβαρό λόγο, κάποιοι μπλέκουν πάλι την ομάδα τους σε περιπέτειες…