Ανακοίνωση… μην τυχόν και δεν έρθουν

85

Είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι ο Άρης για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο προσφέρει την δυνατότητα σε πολλές ομάδες να… ζήσουν τον μύθο τους. Εντός, αλλά κι εκτός αγωνιστικών χώρων,

Όλοι περιμένουν πως και πως τα παιχνίδια με τον Άρη μέσα στην έδρα τους, ώστε να βγάλουν και κανένα… ευρώ. Μέσα στην εβδομάδα, έγινε το αναμενόμενο, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στην Κρύα Βρύση.

Για να μην δημιουργούνται ωστόσο… θέματα, η διοίκηση του Απόλλωνα έβγαλε διευκρινιστική ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας όταν μεμονωμένα, μπορεί να πάει στο γήπεδο όποιος θέλει.

Αναλυτικά:

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΓΧΥΣΗΣ

Για οποιαδήποτε αποφυγή παρεξήγησης ή σύγχυσης στο φίλαθλο κοινό που θέλει να παρακολουθήσει τον κυριακάτικο αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κοντονή σχετικά με την απαγόρευση της οργανωμένης μετακινήσεις των οπαδών του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τον κυριακάτικο αγώνα, διευκρινίζουμε ότι απαγορεύεται η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. Αυτή η απόφαση ισχύει για όλα τ΄ αθλήματα και όλους τους αγώνες εθνικού επιπέδου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ‘ελεγχθούν’ οι ποδοσφαιρικές πεποιθήσεις των φιλάθλων που θα μετακινηθούν με ιδιωτικά οχήματα και θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα περνώντας ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».