Ανοίγει ο φάκελος της «πυραμίδας» στην Ελληνική διαιτησία!

48

Στην Ε.Ε. της ΕΠΟ φέρνει εμμέσως πλην σαφώς το «μείζον θέμα» της πυραμίδας της διαιτησία, ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας της Σούπερ Λίγκας και νυν εκπαιδευτής διαιτησίας, Ηλ. Μαζαράκος.
Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ φέρνει εμμέσως πλην σαφώς το «μείζον θέμα» της πυραμίδας της διαιτησία, ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας της Σούπερ Λίγκας και νυν εκπαιδευτής, Ηλίας Μαζαράκος.

Με επιστολή που έστειλε προς την Ε.Ε. και την οποία αποκαλύπτει το SDNA, ζητεί να μάθει αν επικυρώθηκε η απόφαση διαγραφής του από την ΚΕΔ, επειδή στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» κατήγγειλε την υπόθεση της πυραμίδας και κατονόμασε τον υπεύθυνο ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ, Κ. Βασάρα και επίσης αν έχει ληφθεί υπόψη η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που αθώωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, Αθ. Τρομπούκη, για δηλώσεις που έκανε για το ίδιο θέμα, στην ίδια εκπομπή.

Ο Ηλίας Μαζαράκος προτίθεται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφαση της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΑΙΤΗΣΗ

Του Ηλία ΜΑΖΑΡΑΚΟΥ . Εκπαιδευτή Διαιτησίας
Με την παρούσα σας ζητώ αφενός μεν να μου γνωστοποιήσετε αν έχετε επικυρώσει την από 12-2-2016 απόφαση της ΚΕΔ ,που απέρριψε την από 23-12-2015 έφεση μου κατά της από 17-12-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου Διαιτησίας , αφετέρου δε αν λάβατε υπόψιν σας την υπ’ αριθμ. 4/2015 απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ με την οποία απαλλάχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας κ. Αθανάσιος ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ.

Αθήνα , – -2016

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

πηγή:sdna.gr