Αντί για Τούμπα, Τσβόλε…

21

Ο Θανάσης Καραγκούνης τέθηκε αντιμέτωπος του ΠΑΟΚ σήμερα, φορώντας τη φανέλα της Τσβόλε, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ολλανδία. Μετά το τέλος του, ο 23χρόνος μεσοεπιθετικός χαιρέτησε τους παλιούς του συμπαίκτες (Ιτάνζ, Σκόνδρας), αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ένας από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τον γνωρίζει καλά, γνωρίζει και τον πατέρα του, με τον οποίο πριν από 5 χρόνια συζήτησαν για τη μεταγραφή του 17χρονου, τότε Καραγκούνη!

Ο Καραγκούνης καταγέται από την Λαμία και τότε έπαιζε στον Φωκικό στην Δ΄Εθνική, ήταν όμως μέλος της Εθνικής Νέων, με προπονητή τον Αλέξη Αλεξίου. Στον ΠΑΟΚ έφτασαν πολύ καλές συστάσεις, κι έτσι το 2009 όταν ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αράχωβα, για να παίξει με τον Λεβαδειακό, ο Ζήσης Βρύζας, που ήταν τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, τότε, κάλεσε τον πατέρας του στο ξενοδοχείο της αποστολής στην Αράχωβα και τα είπαν.

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πληρώσει 30-40 χιλιάδες ευρώ στον Φωκικό για να πάρει το δελτίο του, θα έπρεπε να δώσει κάποια χρήματα στον μικρό και να αναλάβει φυσικά και τη φιλοξενία του στη Θεσσαλονίκη.

Την τελευταία στιγμή, ο πατέρας του προτίμησε να πάει ο γιος του στον Ατρόμητο, απ΄ όπου είχε επίσης πρόταση, για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια, αλλά και μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος είχε ενταχθεί ήδη στις ακαδημίες του Ατρομήτου…

Όλα αυτά, πια, είναι ιστορία. Κανείς δεν ξέρει τι εξέλιξη θα μπορούσε να εχει ο Καραγκούνης, ο οποίος σήμερα είναι μια χαρά στην Ολλανδία και στην Τσβόλε…