«Απέναντι» στον Μαρινάκη ο Γιάννης Αλαφούζος!

Ιστορική στιγμή και επιστροφή στην … κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται ότι γυρίζει στις ρίζες του και στην θέση που είχε πριν τρία χρόνια, τουλάχιστον… εκτός γηπέδου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν από την εκπομπή «Total Football», ο  Γιάννης Αλαφούζος πήρε σαφείς αποστάσεις από την πολιτική Μαρινάκη στην συνάντηση του Big 4 και πλέον όλα δείχνουν ότι η πολιτική των δύο ομάδων τις φέρνει πια απέναντι και όχι δίπλα – δίπλα.

Δεν είναι μόνο το σημειολογικό θέμα της παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη στο τραπέζι που έγινε η συνάντηση (κάτι που σημείωσε και τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), αλλά και η απάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Από το 1993, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτησίες. Και φέτος έχουμε αδικηθεί, έχουμε παράπονα σε κάποιους αγώνες αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι τη φετινή χρονιά παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση. Το VAR έχει βοηθήσει, οι ξένοι διαιτητές έχουν βοηθήσει, η εποπτεία της UEFA έχει συμβάλει και εν τέλει θεωρώ ότι φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά».

Η θέση αυτή του Γιάννη Αλαφούζου, η εμφανής αλλαγή πλεύσης δεν άρεσε καθόλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που παρατήρησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ εξήρε την προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΟ, τους οποίους λίγο νωρίτερα ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είχε λοιδορήσει, λέγοντας: «θα πάτε φυλακή με αυτά που κάνετε».

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Total Football του Open Tv.

πηγή:sdna.gr