Απίστευτη ομολογία Παναθηναϊκού…

Αυτό δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Να παραδέχεται μια ομάδα ότι ο άνθρωπος, που στηρίζει για τις εκλογές της ΕΠΟ, είναι επιλογή ενός κόμματος και εν προκειμένω της Νέας Δημοκρατίας, για να πάει κόντρα στον Ιβάν Σαββίδη!!!!

«Η υποψηφιότητα του Γ. Καλαντζή είναι υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην υποψηφιότητα Γραμμένου ο οποίος στηρίζεται από τον Ιβάν Σαββίδη. Αποτελεί την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όσα ανάξια σχολιασμού έχει πει ο Σαββίδης εναντίον του. Το ποιος στηρίζει ή δεν στηρίζει τον Καλαντζή είναι δευτερεύουσας σημασίας θέμα», αναφέρει η “διαρροή” του Παναθηναϊκού, που ηρθε ως απάντηση στις δηλώσεις του Καλαντζή στον Αrena FM, ότι τον στηρίζουν ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος!!!

Μάλιστα -σε συνέχεια των παραπάνω- όπως διέρρευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος που ζήτησε την στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Καλαντζή από τους παράγοντες και τις ΕΠΣ, αλλά και από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο με τους οποίους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί καλές σχέσεις.

Απίστευτο…