Αυτοί ακολουθούν τον Παπασταθόπουλο

Η κατηφόρα στη “γαλανόλευκη” συνεχίζεται. Κατηφόρα τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό. Ενδεικτικό των σχέσεων των διεθνών με τον εκλέκτορα, ο “διάλογος” που διεξήχθη παράλληλα, live, σε διαφορετικές συνεντεύξεις Τύπου, μεταξύ του αρχηγού και του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι δηλώσεις του έμπειρου αμυντικού, αφοπλιστικά ειλικρινείς και με ξεκάθαρη στόχευση. Δεν θα αναλύσουμε τώρα το background, ούτε τα όσα οδήγησαν τον άσο της Άρσεναλ στην εν λόγω απόφαση και προφανώς αφορούν τα όσα γίνονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. Το περιεχόμενο τόσο σαφές που δεν χρίζει ερμηνειών: “Είτε φεύγει ο προπονητής, είτε εγώ“.

Και το “εγώ“, είναι σχετικό, αφού προφανώς αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποφασίσει να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας, τότε δεν θα είναι ο μόνος.

Θα ακολουθηθεί από τον Κώστα Μανωλά, τον Βασίλη Τοροσίδη, πιθανότατα από τον Ανδρέα Σάμαρη, χωρίς ακόμη ακόμη και ο Κώστας Μήτρογλου να είναι σίγουρο πως θα θελήσει να παραμείνει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού δεν αποκλείονται και άλλες εκπλήξεις.

Πηγή : sportdog