Βοήθα τους όλους, Παναγιά (pics)

65

Κι ο Απόλλων Καλαμαριάς στα βάσανα!

Οι Πόντιοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους κι έφυγαν για τη Λάρισα, για το αυριανό παιχνίδι στο Αλκαζάρ (6μμ), το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Κουρούπης, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Δήμου, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος, Γκέσιος και Αναστασίου, είναι οι 19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή κι έφυγαν για τη Λάρισα, αφού νωρίτερα πήραν την ευλογία του Θεού.

Η Καλαμαριά, όπως σχεδόν όλες οι ομάδες, έκανε κι αυτή τον αγιασμό της, ενόψη της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, ζητώντας κι αυτών, άνωθεν βοήθεια.

No 846427

Στον αγιασμό ήταν παρόντες, εκτός της ομάδας, και ο μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, αλλά και ο πρόεδρος Βασίλης Ανατολίτης, που πήραν κι αυτή την ευλογία…

Βέβαια, αγιασμός σήμερα δεν έγινε μόνο στην Καλαμαριά! Αγιασμός έγινε και για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπως γίνεται κάθε χρόνο, στο ξεκίνημα της σεζόν, παρόντος του επικεφαλής των ακαδημιών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου.

papas

Τα μικρά παιδιά, βέβαια, πολλές φορές το παίρνουν σαν παιχνίδι…

papas1

Μη νομίζετε, βέβαια, πως την άνωθεν δύναμη επικαλούνται μόνο η Καλαμαριά και ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης τους… πρόλαβε κι έκανε αγιασμό νωρίτερα.

Την ευλογία την πήρε κι ο Γιώργος Γαλανός, για να παίρνει σωστές αποφάσεις…

Και φυσικά κι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης…

Αγιασμός γίνεται φυσικά και στο μπάσκετ, στο ελληνικό μπάσκετ…

Αλλά και στο χάντμπολ, όπου ο… Πάπα – ΠΑΟΚ ευλόγισε τις ομάδες του Δικεφάλου…

Και στον Αγροτικό Αστέρα ζήτησαν την άνωθεν βοήθεια για να πάνε όλα καλά φέτος…

Αμήν!