«Βράζουν» με Εμενίκε

85

Ο Εμενίκε αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης του, όμως πέτυχε λίγα πράγματα.

Τον Ιανουάριο αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας που ήθελε να ενισχυθεί για την μάχη της σωτηρίας με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να χτυπούν το κεφάλι τους στον.. τοίχο για την επιλογή τους.

Ο Νιγηριανός δεν βοήθησε την ομάδα, ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε ότι υπέγραψε… τραυματίας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γιατρός της ομάδας των Κανάριων νήσων, Χεράρδο Γκάρθες, που είπε για τον φορ που ανήκει στον Ολυμπιακό:
Εμενίκε ήρθε τραυματίας και δεν μας είπε τίποτα, υπέγραψε μάλιστα ότι δεν έχει τίποτα και πραγματικά οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα, ήταν απολύτως φυσιολογικές. Έπειτα από 2-3 ημέρες, ξεκίνησαν τα προβλήματα. Όποιος υπογράφει τους ποδοσφαιριστές, πρέπει να γνωρίζει την κατάστασή τους. Εμείς είμαστε απλώς γιατροί και δεν μπορούμε να ελέγξουμε το γιατί κάποιος έχει μείνει καιρό εκτός δράσης. Υποθέτω ότι όλοι έχουμε κάποια ευθύνη πάντως, ο ποδοσφαιριστής, ο σύλλογος και εμείς οι ίδιοι».