Γεμάτη η ατζέντα του Ιβάν

Σήμερα έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και μάλιστα με γεμάτη ατζέντα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα έχει σειρά από ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο, όχι μόνο για θέματα του ΠΑΟΚ, αλλά και για τα δικά του θέματα και ενδιαφέροντα.

Όλα τα στελέχη του ΠΑΟΚ είναι σε… επιφυλακή, αφού κάποια στιγμή θα κληθούν στο Μακεδονία Palace για να τα πουν με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα τα πει και με τον Τούντορ, που θα είναι από σήμερα το βράδυ εκεί, καθώς η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Αύριο το απόγευμα ο Σαββίδης θα πάει στην Τούμπα για να δει το παιχνίδι με τον Πλατανιά και στη συνέχεια τα ραντεβού θα συνεχιστούν, και ενόψει της γενικής συνέλευσης της Δευτέρας, στην οποία θα εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Από τη Δευτέρα και μετά τα ραντεβού του Σαββατοκύριακου, πολλά πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Άλλωστε, αυτές τις μέρες στην Τούμπα σχεδόν όλοι περιμένουν να μάθουν πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση και πως θα “κάτσουν” οι ισορροπίες.

Στην λειτουργία της ομάδας θα αλλάξουν πράγματα, και δεν αποκλείεται και οι… εκπλήξεις.

Μεταξύ άλλων, αναμένεται να αποσαφηνιστεί ο ακριβής ρόλος Βεζυρτζή και βέβαια το αν θα χάσουν αρμοδιότητες οι Άρνεσεν και Αγγελίδης.