Γιατί δεν πήραν… συνταγματάρχη;

35

O Θωμάς Γράφας είναι και τυπικά από σήμερα ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την συνεργασία.

“Θα τον χαρακτήριζα προπονητή της πειθαρχίας. Δίνει μεγάλη έμφαση στην πειθαρχία και είναι αξιόλογος και ανερχόμενος τεχνικός” δήλωσε στο “Μέτροσπορ” ο 22χρονος επιθετικός του Απόλλωνα, Αλέξανδρος Τσούτσης, που τον είχε προπονητή στα Ψαχνά.

Είναι εκπληκτικό που το 2014, ενας 22χρονος προπονητής δίνει έμφαση στο γεγονός ότι ένας προπονητής είναι λάτρης της πειθαρχίας.

Αυτό που έχει σημασία για έναν προπονητή, είναι να κατέχει το σπορ, να το μεταδίδει, και να μπορεί να χτίσει μια ποδοσφαιρική ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα, είναι κατά το κοινώς λεγόμενο, πέρα από “παλιομοδίτικά”, μπούρδες!

Αν οι ομάδες ήθελαν ανθρώπους απλώς να επιβάλουν πειθαρχία, θα μπορούσαν να ψαχτούν σε συνταξιουχους υψηλόμβαθμούς αξιωματικούς του στρατού!

Ο 44χρονος Θωμάς Γράφας, που πέρσι δούλεψε στον Ηρακλή Ψαχνών, θα έχει ως συνεργάτες τον Βασίλη Χάβο και τον Αλέξανδρο Ρίζο, γυμναστής θα είναι ο Απόστολος Χατζάρας, προπονητής τερματοφυλάκων συνεχίζει ο Νίκος Γρηγοριάδης και τημ μάνατζερ ο Μάκης Δανδίκας.