Δήλωση-βόμβα από Πογιέτ: «Φεύγω από την ΑΕΚ»

262

Βόμβα…μεγατόνων πέταξε ο Γκουστάβο Πογιέτ, αφού ανακοίνωσε σήμερα μέσα από συνέντευξη του πως αποχωρεί το καλοκαίρι από την ΑΕΚ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Σπορ fm»

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί».

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει έκπληξη καθώς δεν περίμεναν να προχωρήσει ο Πογιέτ στην επίσημη ανακοίνωση αυτή την χρονική στιγμή και αναμένεται τοποθέτηση της ομάδας.