Δίκη ΕΠΟ:”Θα τους έστηνα ανδριάντα!”

31

Μέλι… έσταζαν οι μάρτυρες υπεράσπισης των 22 κατηγορούμενων πρώην μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ, που δικάζονται για κακουργηματική απιστία στην υπόθεση της «κάρτας υγείας»! Διαβάστε όσα ειπώθηκαν.

Aπίστευτες ατάκες ακούστηκαν στην δίκη για την περίφημη «κάρτα υγείας» της ΕΠΟ που συνεχίστηκε την Τετάρτη 14/2 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζονται για κακουργηματική απιστία 22 πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις τελευταίοι αιρετοί πρόεδροι της ομοσπονδίας (Γκιρτζίκης, Σαρρής, Πιλάβιος, Γκαγκάτσης).

Η υπόθεση αφορά ένα πρόγραμμα για ιατρικούς ελέγχους αθλητών, που εκπονήθηκε το 2005, δεν υλοποιήθηκε ποτέ εξ ολοκλήρου, αλλά η ΕΠΟ συνέχιζε να το πληρώνει για πολλά χρόνια, ζημιώνοντας –σύμφωνα με το κατηγορητήριο- την περιουσία της κατά 13 εκατ. ευρώ.

Από τα όσα είπαν οι μάρτυρες υπεράσπισης που κατέθεσαν την Τετάρτη, ξεχώρισαν κάποιες αναφορές στους κατηγορούμενους που είχαν το ενδιαφέρον τους…

Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, που είπε σε μια αποστροφή του λόγου του: «Εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους θα έστηνα ανδριάντα και όχι να είναι σήμερα εδώ κατηγορούμενοι»!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.