Διαρκείας σε Άρη και ΠΑΟΚ (photos)

47

Ο Γιώργος Μασλαρινός κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει εισιτήριο διαρκείας τόσο για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ όσο και γι’ αυτή του Άρη.

Ο βετεράνος παίκτης σήμερα παρέλαβε το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης από το μέλος του δ.σ., Στάθη Ρούσσο. Η ανακοίνωση των «κίτρινων» αναφέρει: «Στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προστέθηκε μία γνώριμη, στους φίλους του ΑΡΗ, μορφή. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασλαρινό. Ο παλαίμαχος γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΑΡΗ τη σεζόν 1993-94, παραμένει κοντά στο μπάσκετ με την Ακαδημία ‘HOOP’, η οποία μαθαίνει στους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες τα μυστικά του αθλήματος. Ο Γιώργος Μασλαρινός πήρε το εισιτήριο διαρκείας του για τη σεζόν 2014-15, είχε συνομιλία με το μέλος του δ.σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Στάθη Ρούσσο και ανανέωσε το ραντεβού του με το ‘Nick Galis Hall’ για τη διάρκεια της σεζόν, μαζί με τα παιδιά Ακαδημίας ‘Hoοp’.

maslarinos-diarkeias

Στις 10 Οκτωβρίου ο ίδιος παίκτης παρέλαβε διά χειρός Μπάνε Πρέλεβιτς το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση του «δικεφάλου», που όπως θα δούμε έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τη σημερινή του Άρη.

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της εβδομάδας και στη λίστα των κατόχων διαρκείας της φετινής σεζόν προστέθηκε και ο Γιώργος Μασλαρινός. Κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ το 1999, ο Γιώργος Μασλαρινός είναι πάντα κοντά στο μπάσκετ, με την Ακαδημία μπάσκετ ‘Hoop’, μέλη της οποίας έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena. Ο Γιώργος Μασλαρινός ήρθε στο ‘Παλατάκι’, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, αγόρασε το διαρκείας του, τον ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε τον ίδιο και τα παιδιά της ακαδημίας του στο ‘Παλατάκι’».