Διεκόπη παιχνίδι λόγω… Νικόλα

Κάποτε ήταν ένας θρύλος της κερκίδας του ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια δεν πηγαίνει στην Τούμπα και προτιμά το γήπεδο της Ηλιούπολης, παρακολουθώντας τα παιχνίδι της τοπικής ομάδας.

Ο λόγος για τον γνωστό Νίκο, ο οποίος έβγαλε από τα ρούχα του τον διαιτητή του αγώνα με τη Νίκη Μεσημερίου, με αποτέλεσμα να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι!

Όπως γράφει το epsm24 :

Ένταση για ακόμα μία φορά δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Ηλιούπολης, εκεί όπου ο Γιάννης Παπαδόπουλος διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι ΓΣ Ηλιούπολης-Νίκη Μεσημερίου στο 60ο λεπτό.

Ο λόγος; Ο γνωστός για όλους τους διαιτητές που παίζουν σε αυτό το γήπεδο. Τα αισχρά μπινελίκια γνωστού φιλάθλου της Ηλιούπολης, που έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ωστόσο όμως κάποιοι διαιτητές σέβονται τον εαυτό τους και κάνουν αυτό όπου όποιος και αν ήταν στη θέση τους, θα έκανε το ίδιο.

Πόσο μάλλον όταν αυτή η επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά κάθε Κυριακή πρωί, είναι υπό την ανοχή του υπευθύνου στο σωματείο που φαίνεται να μην ενοχλείται. Μια συμπεριφορά του φιλάθλου που έχει ξεπεράσει κάθε όριο, προσβάλλοντας σπίτια, μάνες, παιδιά αλλά και εύχεται καρκίνους και λοιπές αρρώστιες στους εκάστοτε ρέφερι.