Εξέθεσε Σαρρή ο Ρανιέρι

28

O Κλάουντιο Ρανιέρι, που βρέθηκε κι αυτός στο μάτι του κυκλώνα για πολλούς λόγους, εξέθεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρή, όταν αναφέρθηκε στο θέμα των μικρών εθνικών ομάδων, σε συνέντευξη, που έδωσε στη ΝΕΡΙΤ και θα μεταδοθεί ολόκληρη σήμερα.

«Η ΕΠΟ μου είχε ζητήσει μερικές μέρες πριν τι να κάνουμε με τα νέα παιδιά. Απάντησα ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ και πρότεινα να μιλήσουμε με τον Κριστιάνο Νταμιάνο, που ήταν βοηθός μου στη Ρόμα . Είπα στην ΕΠΟ ότι έχουμε ανάγκη από ένα υπεύθυνο άτομο στην Ακαδημία γιατί το μέλλον είναι στα παιδιά και η Ελλάδα έχει πολλά παιδιά. Έχουμε ανάγκη να κάνουμε ένα ποδοσφαιρικό σχολείο και να μαζέψουμε τους καλύτερους. Δεν ξέρω κανέναν από τις μικρές Εθνικές. Ρίξτε μου ευθύνη μόνο για την Εθνική Ανδρών. Αν προσλάβουν τον Νταμιάνο θα είμαι εγώ υπεύθυνος, αλλά δεν είμαι τώρα», είπε ο προπονητής της Εθνικής, αναφερόμενος στο θέμα των προπονητών που επιλέχτηκαν για τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο Σαρρής είχε δηλώσει ότι οι προπονητές επιλέχτηκαν από τον Ρανιέρι με βάση τα βιογραφικά τους, κάτι που διέψευσε ο Ιταλός.

Ήταν μια προσπάθεια του προέδρου της ΕΠΟ, να χρεώσει στον Ρανιέρι επιλογές τύπου Τζαλακώστα, ο οποίος έχει δουλέψει μόνο σε ερασιτεχνικές ομάδες και έτυχε να έχει παίξει στον Αθηναϊκό, όπου ήταν συμπαίκτες με τον Γιώργο Καζιάνη, μάνατζερ που έφερε τυον Ρανιέρι στην ΕΠΟ.