Επικοινωνιακή καταιγίδα!

59

Η επιχείρηση “επικοινωνιακή καταιγίδα” ξεκινησε στην ΑΕΚ, που αφενός προσπαθεί να θυμίσει στην Δούρου, ότι υπάρχει απόφαση της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει το νέο γήπεδο με 20 εκατομμύρια ευρώ, κι αφετέρου προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της νέας δημοτικής αρχής και των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας, που δεν θέλει να χαθεί κομμάτι του άλσους.

alsos2

Το γήπεδο κατηγορίας ΕΛΙΤ, που θέλει να φτιάξει ο Μελισσανίδης στη Νέα Φιλαδέλφεια, προϋποθέτει να προσταθεί στο υπάρχον οικόπεδο κι ένα κομμάτι του άλσους (άλλοι λένε 6 στρέμματα, χθες ο Μελισσανίδης είπε 2,2 στρέμματα) κι αυτό προκαλεί αντιδράσεις.

alsos1

Προκειμένου να εξευμενίσει την κοινή γνώμη, η ΑΕΚ δημοσιοποίησε σήμερα κάποιες φωτογραφίες από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

alsos4

Η αδιαφορία των τοπικών αρχών που άφησαν το άλσος στην τύχη του, γίνεται όπλο στα χέρια της ΑΕΚ, που κινούμενη στο πνεύμα που επικρατεί στην χώρα αυτή την εποχή, θεωρεί ότι προτιμότερο να απαλλοτριωθεί ένα κομμάτι δάσους, αφού… παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

Αφού, λοιπόν, κάποιος πέταξε μια σχάρα από την ψησταριά του, κάποιος άλλος άφησε εκεί κάποιες λάμπες κι επειδή ο Δήμος δεν γέμισε τη δεξαμενή με νερό να έρθει κανένα παπάκι, το άλσος πρέπει να απαλλοτριωθεί.

Σημεία των καιρών…