Επικό αίτημα της ΕΠΟ στις ομάδες ενόψει κυπέλλου!

112

Ένα πραγματικά… επικό αίτημα έχει κάνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η οποία κάλεσε τις ομάδες να αναλάβουν το κόστος αγοράς όσον αφορά τις μπάλες του Κυπέλλου!

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία, παρά το γεγονός πως είναι αρμόδια για τη διοργάνωση του Κυπέλλου, ενημέρωσε τις ομάδες πως οι τελευταίες πρέπει να αγοράσουν τις μπάλες του θεσμού.

Φυσικά αυτό το αίτημα έχει εξοργίσει τις ομάδες καθώς σε αντίθεση με το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή όπου έχει υποχρέωση ο συνεταιρισμός να προμηθεύεται τις μπάλες (άλλωστε έχει συνάψει σύμβαση με συγκεκριμένη αθλητική εταιρεία), το Κύπελλο είναι ευθύνη της ΕΠΟ.

Είναι ενδεικτικό μάλιστα τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας. «Ολοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2017-18 θα διεξαχθούν με την «επίσημη μπάλα» NIKE ORDEM 5 της εταιρείας ΝΙΚΕ επίσημου χορηγού της ΕΠΟ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην προκήρυξη.

Πλέον, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο σύνταξης επιστολής διαμαρτυρίας, με 7-8 συλλόγους να έχουν εκφράσει ήδη έντονη δυσαρέσκεια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για μεγάλες ομάδες ανάμεσά τους.

πηγή: sdna.gr