«’Εσφιξε» πολύ ο Ρανιέρι

22

Δεν πάει καλά ο γάμος της ΕΠΟ με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς τα σύννεφα ήρθαν από την αρχή.

Οι κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα της Εθνικής στα πρώτα τρία παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2016 έφεραν μεγάλο προβληματισμό, τα αποδυτήρια της Εθνικής έχουν αρχίσει να χαλάνε.

Ο Σαρρής άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και κινδυνεύει να καταρρεύσει το οικοδόμημα της Εθνικής το οποίο επί μία δεκαετία χρηματοδοτεί όλη την Ομοσπονδία, αλλά και φτιάχνει το προφίλ των προέδρων της.

Η σχέση Σαρρή – Ρανιέρι έχει αρχίσει να εμφανίζει πλέον μαύρα σύννεφα και μετά τη συνέντευξη του Ιταλού στη ΝΕΡΙΤ (στην οποία μεταξύ άλλων εξέθεσε την πρόεδρο της ΕΠΟ που έλεγε οι Τζαλακώστας και σία ήταν επιλογές του Ρανιέρι), έχουν αρχίσει πολλοί να πιστεύουν ότι ο Ρανιέρι δεν έχει μεγάλο μέλλον στην Εθνική και δύσκολα θα κάνει Χριστούγεννα στην Ελλάδα.

Κάποιοι άλλοι πάλι, ρωτάνε τι να κάνει εκείνη η ψυχή ο Μάρτιν Γιολ, ο πρώην προπονητής της Φούλαμ, που είναι άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο και το καλοκαίρι ήταν κι αυτός υποψήφιος για την Εθνική, αλλά τελικά κέρδισε στη στροφή ο Ρανιέρι…