Ζητάει και τα ρέστα

Ο παρατηρητής του τελικού Ολυμπιακός – Ξάνθη, Μανώλης Παλάσκας, που φωτογραφήθηκε το ίδιο βράδυ στο κέντρο διασκέδασης όπου γιόρτασαν οι Πειραιώτες το νταμπλ, θέτει θέματα… ηθικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, μια Ένωση που είναι προπύργιο της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ, θέτει τέτοιου είδους ζητήματα, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, “καταγγέλοντας” ότι ο Μάλαμας Τεβεκέλης, ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος, ασχολούνται με τις εκλογές των Ενώσεων.

Ο Παλάσκας, ίσως πιστεύει με την εμπειρία του ότι συγκεκριμένες ομάδες μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών των Ενώσεων…

Η επιστολή του, που φέρνει στη δημοσιότητα το sfyrigmata.blogspot.gr, αναφέρει τα εξής :

«Κύριε Πρόεδρε,

Το τελευταίο διάστημα με την προκήρυξη των εκλογών στις Ενώσεις διαβάζοντας στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο και επικοινωνώντας με συναδέλφους στις Ενώσεις τους, κατά την προεκλογική περίοδο ασχολούνται ενεργά με τις εκλογές, όπως και στην περίπτωση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο πρώην διαιτητής Super League κ. Τεβεκέλης, ο πρώην υπάλληλος της Ομοσπονδίας γνωστός σε μένα Γιάννης Παπαδόπουλος και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης εκτός δικαιοδοσίας τους.

Από πού ορμώμενοι και σε τι αποβλέπουν;

Παρακαλώ όπως ερευνήσετε την ενεργό ανάμιξη των παραπάνω στις εκλογές των Ενώσεων.

Για το ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ»